RAKKAUDELLA VALOSTA

Hei Ihana lukija,

Tervetuloa!

Ihana sana tarkoittaa numeroa 6, joka lyhyesti on rakkautta ja harmoniaa. 

Jos olet löytänyt sivuilleni,  sinut on luultavasti ohjattu omien valonauttajiesi toimesta tai oma lemmikkisi on pyytänyt ottamaan yhteyttä. 

Minä olen Heli

Kaikki sivuilta löytyvä saatavilla, mihin päin tahansa, koska toimin etänä ja kaukometodein.

Olen opiskellut paljon monenlaista.  Lukuisa määrä pidempiä ja lyhyempiä koulutuksia. Olen käynyt mm. Rakkaudentähden Intensiivivalmennuksen, jossa opiskelin monenlaista esim. kanavointia ja viestien välitystä, enkelitarot tulkitsija koulutuksen, Spritual animal healer program opinnot, erilaisia energiahoito-opintoja sekä olen Goldreikimaster ja Kundalinireikimaster. Minulla on myös numerologia opintoja sekä enkelikristalliopintoja 1,5 vuotta. 

Lisäksi minua ovat opettaneet omat valonauttajani sekä valotiimini. Tutkailen usein erilaisia tapoja ajatella sekä erilaisia energioita.  Uskomusten muuntaminen on mukavaa puuhaa ja se on yksinkertaista ja nopeaa hommaa kun vauhtiin pääsee. 

Uskon siihen, että mihin keskittyy se lisääntyy elämässä. Uskon jokaisen omaan voimaan ja siihen, että jokaisessa on valoa. Se voi olla piilossa, mutta siellä se on.  Uskon ilon ja positiivisuuden voimaan . Uskon jokaisen luomisvoimaan. 

Rakkaudella Valosta on  kanava korkeamman ja  konkreettisen maailman välillä. Tuen ihmisiä ja eläimiä heidän sielunmatkallaan.

Eläinten hoitaminen ja tukeminen heidän omalla sielunmatkallaan on minulle suuri kiitollisuuden ja ilon aihe. Rakastan työtäni myös ihmisten parissa. 

Minulla on lisäksi sairaanhoitajan koulutus. Koko sairaanhoitajan työurani toimin vastaanottotyössä. Yrittäjä olen toiminut jo 10 vuotta. Yritystoiminta on muuttunut kasvuni mukana. 

Rakastan  sinisiä hetkiä, aamukahvia kauramaidolla, luontoa ja lintuja, iloa, positiivisuutta,  hyviä kirjoja, oivalluksia, eläimiä , numerologiaa ja ahaa-elämyksiä.

Sydäntäni lähellä ovat eläimet, lasten hyvinvointi, maaseutu sekä kaikenlainen hyvinvoinnin lisääminen lempeästi ja hyvinvointia sekä sielunmatkaa tukien. 

Rakkaudella valossa toimin yhdessä  valonauttajieni kanssa rakkaudesta ja valosta käsin.

Metodini ovat lempeitä, kumpuavat kiitollisuudesta, armosta ja rakkaudesta sekä siitä, että ei ole olemassa yhtä oikeaa vaihtoehtoa vaan asiat ovat usein sekä että eikä joko tai. Jokainen on oma ainutlaatuinen oma yksilö. 

Värähtely, tasapaino ja maadoitus avaa ovet moneen asiaan elämässäsi. 

Rakkaudella Valosta uutiskirjeen tilaajaksi pääsee laittamalla sähköpostia. Uutiskirje ilmestyy ennen kevätpäiväntasausta, kesäpäivänseisaus, syyspäiväntasausta ja talvipäivänseisausta. 

Ajanvaraus, lisätietoa ja kysymykset : rakkaudella.valosta@gmail.com 

Iloa, valoa, lempeyttä ja positiivisuutta matkallesi!

Rakkaudella Valosta,

Heli

Löydät minut  myös instagramista @rakkaudellavalosta

Rakkaudella valosta ei korvaa :  eläinlääkäriä, eläintenkoulutusta, ihmisille terveydenhuollonpalveluita eikä terapiaa.  Kaikki tukevat toinen toistaan. 
Luo kotisivut ilmaiseksi!