ASIAKASPALAUTTEITA

"16-vuotias  kissani on silminnähden virkistynyt Helin hoidoissa. Kissan silmistä loistaa rakkaus, hän on tasapainoinen ja selkeä. Turkin kiilto on palannut. Hoitojen myötä ymmärrän kissaani paremmin."

"Nämä sinun hoitopyyntösi ovat kyllä tosi tehokkaita. Ihan uskomatonta. Taas nukuin valtavan hyvin ja suuri huoli näyttää nyt ihan käsiteltävältä, luottamus siihen, että kaikki kyllä järjestyy, on taas palannut.

Joka kerta, kun olet tehnyt minulle hoidon, kanavoinnin tai pyytänyt minulle valonväkeä tueksi, olen huomannut valtavan helpotuksen verrattuna aiempiin vastaaviin tilanteisiin. Kun olen ollut pahassa kriisissä, ja olet pyytänyt vaikkapa yöksi valonauttajia puhdistamaan ja hoitamaan minua, olen nukkunut uskomattoman hyvin ja huomannut aamulla suuren helpotuksen.

Ajatella, ettei vaikeita asioita ja surua tarvitsekaan käsitellä sisäisestikään yksin. Toipuminen rajuista menetyksistä on ollut niin raskasta, kun aikoinaan olen potenut niitä yksin. Erityisesti yöt ovat olleet raskaimpia.

Lisäksi olen saanut sun hoidoista ja asenteestasi valtavasti rauhaa ja kykyä suhtautua lempeästi elämään, kaikkiin muutoksiin ja sellaiseen, johon ennen olisin suhtautunut "virheinä" tai pettymyksinä. Olen oppinut kääntämään näkemykseni hankaluuksista mahdollisuuksiin, luottamaan että kaikella on tarkoituksensa. Ja ennen kaikkea, että olen ihan täysin oikealla tiellä ja hyvä, niin kuin olen.

Valtavan suuri kiitos! Olen iloinen, että saat tehdä tätä työtä, joka sinulle niin hyvin sopii, johon olet tarkoitettu, ja joka selkeästi myös antaa sinulle itsellesi paljon.".


"Sain sinulta apua sukulinjani hoitamiseen. Olin jo pitkään tuntenut kovin raskasta energiaa yhdestä sukulinjastani. Tämän sinun antamasi hyvin rakkaudellisen ja lempeän hoidon aikana koin selkeästi keventynyttä energiaa. Hoidot olivat lempeitä ja rauhoittavia. Viimeinen hoitokerta oli jollain tapaa erityisen voimakas ja puhdistava. Hyvin voimaannuttava ja iloa tuova. Suosittelen hoitoa kaikille, joille tämä resonoi. Itsellä ei vastaavanlaisesta hoidosta ollut minkäänlaista aiempaa kokemusta, aluksi olinkin hieman jännittynyt. Mutta upea kokemus kaiken kaikkiaan. "  

"Kiitos kun autoit meitä. Tuntuu, että välitit. Jäi erittäin lämmin ja hyvä olo".

" Kiitos Helille, että hän auttoi meitä vaikeassa tilanteessa kissamme kanssa jolla on vaikea suusairaus. Saimme Heliltä hyvää konsultaatio ja hoitoapua sekä lisää selkeyttä kissamme tilanteessa. Lisäksi toinenkin kissamme sai osallistua hoitoon ja nauttia niistä!.  Suosittelen lämpimästä Helin palveluita myös muille, jotka tarvitsevat apua lemmikeilleen!. ".

"Helin tuki koiran leikkauksen yhteydessä oli todella tärkeä. Sain tärkeää tietoa Helin loistavan eläinkommunikaation ansiosta koiran kivun kokemuksista ja ajatuksista. Eläinlääkärikäynnit sujuivat uskomattoman hyvin, kun potilas tietää mitä on tapahtumassa."

"Suosittelen Helin energiahoitoja kaikille lemmikin omistajille. Hyvä mieli itselläkin kun perheenjäsen saa parhaan mahdollisen kokonaisvaltaisen hoidon, kaikilla tasoilla".

"Rakas kissani nauttii energiahoidoista valtavasti. Kissan silmistä näkyy rakkaus ja tyytyväisyys. Kiitos Heli".

"Rakkaudella valosta henkimaailman kanavoinnit on kans tosi hyviä, voimakkaita ja eteenpäin vieviä, uutta näkökulmaa avaavia, huikean ihania viestejä ja energioita".

"Nämä eläinten hoidot on hyvin mielenkiintoisia , ne hoitavat ja auttavat omistajaakin , rakkauden määrä planeetalla todella lisääntyy"

"Koen Helin Kultaisen Atlantiksen temppelihoidot eläimille taianomaisena apuna Koen suurta kiitollisuutta, että tällainen mahdollisuus on, ja että voin eläimille tällaista hoitoa saada."

"Koirani ja kissani voinnit olivat olleet vaihtelevia. Kissan (20v.) vointi koheni hoidon jälkeen kuin ihme. Hän virkistyi, ruoka alkoi maistua, turkki kiiltää, hän ulkoilee, nauttii elämästä. Hän nukkuu levollisesti, hänen silmistä näkyy rakkaus ja läsnäolo. "

"Koirani sai maanpäällisen tehtävänsä päätökseen ja hänet saatettiin kotimatkalle armollisesti jonkin ajan kuluttua Kultaisen Atlantiksen temppelihoidosta, rakkauden ympäröimänä, levollisesti ja rauhallisesti. Tunnen suurta rakkautta ja kiitollisuutta, että hän sai tällaisen hoidon ennen siirtymistään."

"Olen saanut uskomatonta apua ja tukea Helin hoidoista eläimille, tuntenut miten asiat tapahtuvat hyvässä värähtelyssä, miten rakkaus, rauha, levollisuus ja ilo hälventävät ja ympäröivät tilanteita, joissa voi olla huolta rakkaan eläimen voinnista."

"Heli, Olet Taivaan lahja, Kiitos, kun olet"

" Kiitos aivan ihanasta hoidosta. Hoito oli puhdistava, tasapainottava , selkeyttävä, rauhoittava sekä rentouttava. Nukahdinkin hoidon aikana. Voimakas ja lempeä hoito,  Erittäin miellyttävä ja hyvinvointia lisäävä. Kiitos, kiitos, kiitos. ".

"Heli, sinussa on parantavaa ja positiivista iloa !, kiitos kun olet ". 

Mentorointi ja henkisen ohjauksen asiakkaiden palautteita julkaisen instagramissa @rakkaudellavalosta

Kiitos kaikille palautetta lähettäneille ! Suuri sydän. 

Luo kotisivut ilmaiseksi!