RAKKAUDELLA VALOSTA -eläinten energiahoito kaukohoitona tukee eläimen kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Korkean värähtelynsä vuoksi eläimet hyötyvät kaukohoidosta sekä pystyvät sitä helposti vastaanottamaan. Eläimillä ei ole esteitä hoidolle esimerkiksi erilaisten uskomusten muodossa. 

Eläimet ovat omalla sielunmatkallaan aivan kuin me ihmisetkin.  Rakkaudella Valosta eläinten energiahoito kaukohoitona tukee eläintä sen omalla matkalla.

Ensin kerään  eläimestä esitiedot omistajalta sekä pyydän eläimestä tuorehkon valokuvan.

Sovittuna hoitopäivänä ja kellonaikana, otan yhteyden eläimeen. Paikalla kaukohoitoa on antamassa tietenkin paljon valonauttajia: valonenkeleitä, Arkkienkeleitä, oppaita sekä usein myös yksisarvisia ja joskus myös lohikäärmeitä.

Eläin maadoitetaan ja suojataan kaukohoitoa sekä eläinkommunikaatiota varten alussa ja lopussa ja joskus myös välissä.   

Eläimet myös odottavat innoissaan ja iloisena tulevaa hoitokertaa.

Eläintä lähestyessä  esittelen itseni ja selitän hänelle, mitä ollaan tekemässä sekä voidaan välittää omistajalta viestejä.  Kun eläintä on hoidettu useamman kerran eläin alkaa luottamaan , kertomaan myös niistä kipeistä asioista ja erilaisista elämän kokemuksista.

Jokaiselle eläimelle kuten  meille ihmisillekin on annettu vapaatahto, joten eläimeltä kysyn aina luvan kaukohoitoon.

Eläimet voivat myös kertoa, että millaisia energioita haluavat tai millaista kaukohoitoa kokevat tarvitsevansa. Aivan kuten me ihmisetkin, eläimet eivät pidä kaikista energioista ja kaikki energiat eivät sovi kaikille.

Hoidon aikana olisi hyvä, jos eläin saa olla rauhassa.  Eläin voi nukkua, mutta sillä pitää olla mahdollisuus päästä tarpeilleen sekä juomaan. Hoidon jälkeen on tärkeää juoda vettä, mutta eläimet osaavat tästä usein itsekin huolehtia.  Hoito voidaan myös ajastaa yöksi tai ajastaa sovituksi ajankohdaksi. 

Kaukohoito on eläimelle turvallista.

Omistaja saa sähköpostitse tai joskus myös ääniviestinä toimitettavan hoitokoosteen. Siitä  ilmenee, mitä energioita käytettiin ja minkälaisia asioita nousi hoidon aikana esille.

Rakkaudella valosta eläinten energiahoito ei korvaa eläinlääkärin hoitoa, mutta sillä voidaan joissain tapauksissa tukea eläintä siihen asti, että se pääsee eläinlääkäriin.

Eläimet ovat yleensä hoidon jälkeen rauhallisia ja rennompia. Eläimet nauttivat kaukohoidosta. Paras saamani palaute on eläimiltä, että kirjoita sivuillesi kuinka ihanalta tämä tuntuu.

Eläinten energiahoidolla kaukohoitona voidaan tukea eläintä esimerkiksi

- kodinvaihdon yhteydessä tai muuton yhteydessä

- emästä vieroitus tai uuteen kotiin muutto

- erilaiset pelot

- entisten elämien ongelmat

- laumaan liittyvät asiat

- eroahdistus

- kovien äänien pelot

-  ennen lähtöä henkimaailmaan ( saattohoito)

- leikkausten jälkeen

- pitkäaikaissairauksissa

- kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa

- terveyteen liittyvät asiat

-  eläimen ja omistajan kommunikaation edistäminen

-  eläimen valmistelu erilaisiin toimenpiteisiin tai tilanteisiin

- matkustamiseen liittyvät asiat

-ruokavalion muutokset

- eläinten kiintymyssuhde ongelmat

- eläinten sisäisen lapsen ongelmat ( sisäinen pentu)

-valmistelut erilaisiin asioihin ja tilanteisiin

- omistajan loman aikana

- omistajan poissaollessa

Energiahoidolla voidaan tukea myös eläimen ja omistajan suhdetta tai eläimen suhdetta esim. perheeseen tai sen laumaan.

Eläimen energiahoidolla kaukohoitona voidaankin tukea eläintä koko sen elämän ajan ja elinkaaren ajan.

Energiahoidosta kaukohoitona hyötyy terveenä. Sopii kaikenikäisille eläimille.

Eläimien kokema stressi heikentää sen vastustuskykyä,  omaa voimaa sekä valoa.  Monet eläimet myös hoitavat omistajiaan, joten siksi heitä on myös hyvä energiahoitaa.  Eläimille tulee myös paha mieli aivan kuten meille ihmisillekkin. Edellä mainitut syyt tekevät energiahoidosta tärkeän myös eläimelle muutamia mainitakseni.

Kaikki hoidot tehdään aina yksilöllisen tilanteen mukaan , joten terveen kohdalla hoidon focus on hyvinvoinnin tukemisessa, jotta eläin pysyisi terveenä.

Kaukohoidan pääasiassa kissoja, koiria, hevosia, kaneja, lintuja sekä marsuja, mutta voin kaukohoitaa myös lehmiä tai lampaita.

Käytän hoidoissa samanlaisia energioita, mitä voidaan käyttää ihmistenkin energiahoidoissa sekä kaukohoidoissa. Eläinten kohdalla pidän huolta voimakkuuksista, jatkohoidoista ja muusta tarpeellisestä eläimen näkökulmasta, koska hoitamisesta ei saa aiheutua eläimelle haittaa.

Koska eläimen energiahoidossa, kerralla voidaan tehdä vain, se mikä on sillä kertaa mahdollista ja sallittua eläimen hyvinvointi huomioiden, tämän vuoksi suositellaan useampaa hoitokertaa.

Eläinten pelkojen hoitaminen vaatii aikaa, kärsivällisyyttä sekä tietystä rakkautta myös omistajalta.

Rakkaudella valosta eläinten energiahoito kaukohoitona sisältää myös samassa laumassa olevien energeettisen huomioinnin. Maadoitan ja suojaan myös kaikki perheen eläimet.

Kaikki hinnat sisältävät alv. 24 %.  Hinnat löytyvät omasta osiostaan.

Parhaiten tavoittaa sähköpostitse : rakkaudella.valosta@gmail.com

Rakkaudesta eläimiin- eläinten korkeammaksi parhaaksi- heidän polkuaan tukien

 Heli


Luo kotisivut ilmaiseksi!