MENTOROINTI

Mentorointi on vierellä kulkemista. Mentorointia henkisellä twistillä. 

 Luomme kanssasi uutta sinulle. Ilon, positiivisuuden ja luomisen periaatteiden mukaisesti. Sinä otat askeleita ja minä tuen sinua.  Minä ohjaan sinua positiivisuuden ja ilon avulla. Autan sinua keskittymään enemmän siihen mikä on hyvin ja mitä haluat kuin siihen mikä ei toimi.  Se on avain hyvinvointiin ja menestykseen. Näin alat vetää puoleesi menestystä.

Matkalla usein tarkastellaan uskomuksia. Sinun uskomuksia sinusta. 

Mentorointi on muualla maailmassa yleisempää kuin Suomessa. Suurimmalla osalla menestyvistä ihmisistä on mentori.

 Se on usein kuulumistenvaihtamista, sinun kuulumisten vaihtamista. Miten siellä menee? 

Olen kiinnostunut tutustumaan sinuun sekä sinun elämääsi, jotta voin tukea sinua. Sinä voit olla eri alalla, minua kiinnostaa tutustua uusiin asioihin. 

Voit olla henkinen tai sitten kaipaat elämääsi uutta näkökulmaa. Haluat ehkä muutosta johonkin elämäsi osa-alueeseen. Tai sitten haluat jakaa elämäsi asioita jonkun luotettavan ja vaitiolovelvollisuuden piirissä olevan kanssa. 

Olen käynyt ammattikorkeakoulun yrittäjyysopinnot, mutta sen lisäksi tiedän henkisestä yrittämisestä joka on omanlainen lajinsa.  Olen 12 vuoden ajan tutkinut erilaisia manifestointi ja luomisen tekniikoita. Kaiken tiedon jaan sinulle, mitä sitten tarvitsetkin. 

Voin auttaa sinua loistamaan sekä elämään tasapainoisempaa sekä sinulle sopivampaa elämää.  SInä otat askeleet ja teet työn, mutta minä tuen sinua.  Tuen sinua luottamaan sekä uskomaan sinuun. Sinä olet avain sinun elämääsi. 

Käytämme whatsapp tai signal sovellusta sekä tarvittaessa sovitusti puheluita varaamalla aika ajanvarauksesta. Ääniviestejä sekä viestejä. 

Tervetuloa Rakkaudella Valosta Mentorointiin!

Otan vain tietyn määrän mentorointiasiakkaita kerrallaan, jotta kaikki saavat laadukasta omaan tilanteensa sopivaa tukea. 

Mihin asiakkaat ovat käyttäneet mentorointia :

-Yrityksen perustaminen tai yrittäjyyden tukeminen

-Henkinen kasvu

-  Tasapainon tukemiseen

-Työhyvinvointi

Tiedustelut :

rakkaudella.valosta@gmail.com
Luo kotisivut ilmaiseksi!